20 juli 2017

Forum

Je dient in te loggen om een nieuw onderwerp of bericht aan te maken. Inloggen · Registreren

Doneren zonder PayPall

Beste leden,
We hebben er alles aan gedaan om iDeal te verzorgen voor onze server. Echter is dit niet gelukt vanwege de volgende reden:
- Ideal is sinds 2012 alleen beschikbaar voor bedrijven die ingeschreven zijn bij de KVK (Kamer van koophandel).

Dan vragen jullie je waarschijnlijk waarom schrijven jullie je dan niet in? De Kamer van koophandel stelt jaarlijks verschillende eisen, elke eis is verschillend per grootte van de onderneming. De kleinste ondernemingssoort (Zal in 2018) een Micro-Onderneming zijn. Deze ondernemingen hebben weinig eisen maar zullen wel onder andere belastingaangifte moeten doen en jaarrekeningen moeten publiceren. Daarnaast brengt de KVK een 50 euro kostenpost met zich mee voor de server. Dit was voor ons de reden om iDEAL niet als betalingsoptie te brengen aan onze server.

Hiervoor hebben we nagedacht over een nieuwe betalingsmethode, Deze methode gaat BUITEN buycraft om. Maar hanteert wel dezelfde prijzen. Dit is het overmaken naar de serverrekening. Maar het brengt het volgende met zich mee, dus let goed op:

- Het kan zijn dat als je doneert via overmaken het voor ons maximaal 3 werkdagen kan duren voordat wij de betaling zien (soms is het al binnen 10 minuten binnen, dat ligt aan je bank).

Omdat wij jullie niet zo lang willen laten wachten bieden we de optie om: Het betalingsbewijs door te sturen naar ons email adres: Info@mcamsterdam.net, (Bijvoorbeeld een foto /screenshot van het bankafschrift en naar welke rekening het gestuurd is) Dan kunnen we jullie meteen voorzien van de aangekochte rank.

De rekening waarnaar overgemaakt moet worden kan je vinden in:
Discord - bij het kopje "Doneren" (Invite link: https://discordapp.com/invite/aS7s2YM )
Als je geen Discord hebt bieden wij aan een mail te sturen.
Email - Je kan een email sturen naar info@mcamsterdam.net
Ons in de server benaderen over het rekeningnummer:
Het liefst contacteren: xXDark_BobXx, MrARCO of Vaterloader

Of wij ooit ideal zullen aanbieden kan ik niet met 100% zekerheid zeggen. Dit komt omdat wij nog te klein zijn als server en te weinig omzet hebben om dat daadwerkelijk te realiseren.

Wij hopen dat we hierbij jullie genoeg te hebben informeert.
Met vriendelijke groet,
xXDark_BobXx